GDPR

Політика конфіденційності

Адміністрування цього сайту здійснюється адвокатом, який зареєстрований та діє згідно вимог чинного законодавства України і має діюче свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю. У цій Політиці конфіденційності та захисту персональних даних зазначено умови використання Юридичного порталу України, які є обов’язковими для усіх відвідувачів (у разі їх неприйняття слід негайно припинити користування сайтом).

Ця сторінка і уся інформація на ній є невід’ємною складовою сайту, а посилання доступно з будь-якої його сторінки.

Захист персональних даних

Юридичний портал України використовує готове програмне забезпечення WordPress та інтегровану систему управління, які розроблено з урахуванням вимог General Data Protection Regulation (Загального положення про захист даних), які є більш жорсткими у порівнянні з нормами Закону України «Про захист персональних даних». Додатково в межах наявних можливостей налаштування сайту зроблено таким чином, щоб унеможливити збір, обробку та використання відомостей, що дозволяють конкретно ідентифікувати фізичну особу.

При цьому Юридичний портал України може містити гіперпосилання чи інтегруватись буд-яким іншим шляхом зі сторонніми сервісами (зокрема, але не обмежуючись, розміщувати рекламу послуг/товарів, встановлювати форми для зв’язку зі сторонніми юристами/адвокатами тощо), які можуть збирати, обробляти та використовувати персональні дані. Зі зрозумілих причин ця політика конфіденційності не поширюється на сторонні сервіси і веб-сайти, а Юридичний портал України не несе відповідальності за дії чи бездіяльність третіх осіб.

Зберігання і обробка даних

Обробка та зберігання усіх даних (зокрема, зображень і статей та інших матеріалів Юридичного порталу України) здійснюється в дата-центрі хостинг-провайдера, де розміщується відповідне серверне обладнання, яке забезпечує функціонування інтернет-ресурсу та доступ до електронної інформації, розміщеної на ньому. Місце обробки і зберігання даних визначається постачальником послуг веб-хостингу на свій розсуд, але в межах країни, обраної замовником (Україна, Польща, Нідерланди або США).

Сайт Юридичного порталу України (https://lawportal.com.ua) розміщується в м. Київ, Україна.

Використання файлів cookie

Юридичний портал України використовує cookies-файли для персоналізованої подачі інформації, зокрема, для коректної роботи функції коментування статей. При цьому налаштування браузерів дають можливість користувачам самостійно відмовитись від завантаження та подальшого використання cookie, а також повністю видалити їх зі свого мобільного пристрою, ноутбука чи персонального комп’ютера. Зверніть увагу, що у разі заборони на користування файлами cookies, сайт може працювати некоректно.